Bli med å forandre måten ambisiøse selskaper jobber på

Hei!

Jeg heter Anders og er daglig leder i Utbrudd.

I Utbrudd ønsker vi å gjøre de beste jobbene for de mest ambisiøse kundene, og derfor trenger vi også de flinkeste folka med på laget. Er du en racer innen kreativ og datadreven markedsføring og salg, har vi veldig lyst til å prate med deg!

Dette er gjengen du kommer til å jobbe med

Nysgjerrig på hvem som kan bli dine nye kolleger?

Trykk på navnet for å bli bedre kjent med oss – hvem vi er og hva vi gjør.

(Ja, vi ønsker oss flere kvinner i teamet.)

I freshe lokaler med masse plass, jobber vi hver dag for at kundene våre skal ta de riktige stegene på vei mot å bli større og sterkere merkevarer. Her er vi opptatt av å ha det gøy på jobb, og vi har alltid lyst til å lære oss nye ting, for å bli enda bedre. Er du også litt sånn?

Utbrudd-Kontoret 1

Forhåpentligvis er et av disse fagområdene din hjemmebane?

Strategi

Vi utvikler merkevare- og vekststrategier med bakgrunn i datadrevne beslutninger. Veldig ofte i HubSpot.

Vi utvikler merkevare- og vekststrategier med bakgrunn i datadrevne beslutninger. Veldig ofte i HubSpot.

Kreativitet

I avdelingen kreativitet og innhold utvikler vi innholdskonsepter som skaper etterspørsel i markedet.

I avdelingen kreativitet og innhold utvikler vi innholdskonsepter som skaper etterspørsel i markedet.

Tech

Teknologi og performance er avgjørende for å kunne jobbe datadrevet. Vi bygger skalerbare systemer, basert på kundens arkitektur.

Teknologi og performance er avgjørende for å kunne jobbe datadrevet. Vi bygger skalerbare systemer, basert på kundens arkitektur.

Og her er noen av prosjektene vi synes det har vært morsomst å jobbe med. 

Trykk på les mer for å lese hele casen

Les mer

Vi har hatt gleden av å samarbeide med Tore Ligaard i snart 10 år. Dette er noen av våre wins på veien.

Les mer

Highly innovative Maritime Robotics is rapidly growing and therefore aims to work more data driven with sales and marketing by utilizing even more of their HubSpot setup.

Les mer

I over seks år har vi jobbet tett på Eplehuset for å forsterke deres nettbutikk og markedsaktiviteter. Vi har gjennom årene utviklet en solid kampanjerigg som gir svært gode resultater for Eplehuset.

Okay, har du hengt med hit, har du fått et bilde av hvordan vi jobber med det faglige. 

Men, noe av det beste med å jobbe i Utbrudd er likevel «alt det andre»!

“Work/life-balance”

Vi er bevisste på at trivsel på jobb bidrar til en bedre fritid, og at trivsel hjemme gjør det enklere å prestere på jobb. Og at valgfrihet er viktig for mange. 
 
Torsdag og fredag kan derfor de som ønsker det ha hjemmekontor eller hyttekontor. Vi reiser også på en årlig, individuell workation, for å få en miljøforandring og ny inspirasjon. Om workationen går til Mallorca, Køben, ei rorbu i Lofoten eller ei hytte på Røros, er opp til hver enkelt. Jevnlig reiser vi også til Dublin for å besøke kontakter hos Google, Facebook og HubSpot.
 
For ansatte med små barn, dekker vi barnehageutgiftene, og vi har særdeles gode ordninger for helseforsikring og pensjon. Selvfølgelig heier vi også på å holde seg i form, og dekker utgifter til trening.

Utrett

Høsten 2023 lanserte Anders i Utbrudd sitt prosjekt for å gjøre verden til et litt bedre sted – kalt “Utrett”. Utrett handler om å ta gode og ansvarlige valg, og om å utgjøre en liten forskjell for noen som trenger det.
 
I Utrett ligger blant annet at ansatte med familier gir julegaver til «Et ensomt juletre» på Clarion Brattøra. Hver ansatt får også en pott med penger som kan brukes til sponsing av idrettslag eller lignende, og en annen pott som tildeles et veldedig formål.

 

Kunnskap

Tilegnelse, utvikling og deling av kunnskap har alltid vært viktig for oss i Utbrudd. I tillegg til å produsere mye innhold med kompetansedeling, arrangerer vi derfor konferansen #brainternett, hvor vi, eksterne fagpersoner og kunder deler kompetanse og erfaringer med andre aktører som er opptatt av markedsføring. 

Dersom ansatte har lyst til å øke kompetansen sin på et spesifikt område, betaler vi kursavgift og legger til rette for at forelesninger og lignende kan følges.

Merch

image (9) 1
_RUA7600 1
image (5) 1
DSC_4389 copy
_RUA7387 copy 1
image (8) (1)
DSC_4398 copy
_RUA7514
DSC_4531 copy
_RUA7889 1
DSC_4351 copy
image (6) (1)
DSC_4491 copy

Vi designer kontinuerlig nye kolleksjoner med klær vi er stolte av. 


Merch kan være vanskelig, for det er sjeldent man kan huke av for at de både er fine, passer bra, viser frem merkevaren på en alright måte og er laget av bedrifter med rettighetene på plass. 

Heldigvis har vi funnet en løsning som treffer på alle punkter.

Ledige stillinger asap

Åpen søknad


Vi er alltid gira på å høre fra de flinkeste folka! Er du rå på digital strategi, innhold, performance marketing eller analyse? Send oss gjerne en melding og fortell litt om deg selv. 
Du kan også slå på tråden til daglig leder, Anders Rønningen, på tlf 900 66 940. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt.