Trainee - Digital Business Developer

 

 SØK NÅ

 

Er du nyutdannet eller relativt fersk i jobbmarkedet og interesserer deg for markedsføring og forretningsutvikling? Har du ikke mange års erfaring, men er gira på å komme deg inn i bransjen? Nå skal vi utvikle nye talenter innen digital forretningsutvikling!

 

Vi opplever at det er flere som har behov for ekspertisen vår, enn det vi har kapasitet til å betjene. Særlig når det kommer til kampanjeplanlegging og forretningsutvikling i HubSpot.

 

Fra før jobber vi med flere av de mest ambisiøse selskapene i Trøndelag, som Rosenborg, Eplehuset, Vassfjellet, Næringsforeningen i Trondheim, Sticos, Tore Ligaard, Lindbak med flere.

 

I sum gjør dette at vi er på utkikk etter en oppvakt og lærevillig person som kan bli med i teamet vårt som digital forretningsutvikler-trainee.

 

Før vi går videre inn på detaljene for stillingen, må du gjerne se deg litt rundt på denne siden. Her kan du blant annet lese om hvordan det er å jobbe i Utbrudd og hva vi står for som selskap.

 

Her er det vi ser etter

Vi tror du har studert markedsføring, entreprenørskap, kommunikasjon eller forretningsutvikling, men anerkjenner også kompetansen du eventuelt har tilegnet deg på egen hånd.

jobb-hos-oss-image3

 

Det viktigste er uansett hvordan du er som person. For å passe inn sammen med oss er det en stor fordel om du er på søken etter siste nytt og nye måter å løse kjente problemer på. Det er også essensielt at du er nysgjerrig på hva som skaper resultater og nysgjerrig på tallene som  ligger til grunn for å måle suksess.

 

Kan du i tillegg hake av for å være strukturert, i stand til å håndtere flere samtidige arbeidsoppgaver, flytende i både norsk og engelsk og på utkikk etter en fulltidsstilling? Da er det mye som tyder på at vi bør ha oss en prat!

 

 

Hva kan vi tilby?

- Som trainee hos oss får du tett oppfølging og jobber mye i team

- Vi er en innovativ arena hvor ingen ideer er for ville

- Her får du rom til å vokse både som medmenneske og kompetanseperson

- Med Utbrudds Utrett får du fri barnehage til barna, penger til spons av idrettslag/forening, reise på årlig workation med mer

- Vi jobber med en miks av kontordager og hjemmekontor

- Gode lønnsvilkår

 

Hva vil du jobbe med?

Hos oss vil du jobbe tett med våre to digitale forretningsutviklere. Sammen skal vi lede deg gjennom et trainee-løp som har en anslått varighet på 8-12 måneder. Etter dette vil det være mulighet for å gå over i en stilling som digital forretningsutvikler i Utbrudd.

 

I opplæringsløpet vil du få innsikt i:

- Kampanjeplanlegging og kampanjeoppsett

- Analysere og kommunisere resultater av markedsføringsaktiviteter

- Anvende data for å optimalisere kundereiser

- Planlegge og implementere skreddersydde CRM-løsninger i HubSpot

- Skape engasjerende innhold for organisk vekst i sosiale kanaler og søkeresultater

- Bidra i workshops som gir innsikt, og i prosesser hvor innsikt omsettes til strategi

- Være tett på kunder og skape vekst for merkevarene vi jobber med

 

Hvis dette høres ut som noe for deg, er det kanskje du som blir vår nye trainee? Send inn søknad og CV til anders@utbrudd.com, vi gleder oss til å høre fra deg! :) Søknadsfrist: 3. juni

 SØK NÅ