Vil du hjelpe merkevarer med å vokse?

 

I Utbrudd ønsker vi å gjøre de beste jobbene for de mest ambisiøse kundene, og derfor trenger vi også de flinkeste folka med på laget. Er du en racer innen kreativ og datadreven markedsføring og salg, kan det fort være du som blir det neste medlemmet i Utbrudd-gjengen.

 

jobb-hos-oss-image4

Strategi og innhold

Med utgangspunkt i innsikt og strategi bygger vi merkevarer med innhold som målgruppen bryr seg om. Planlegging av kampanjer og produksjon av kampanjeinnhold er en viktig del av jobben.

Analyse og performance

Vi har kontroll på all data, performance og hvordan kampanjer gir best mulig resultater. Oppsett og analyse av aktivitetene våre er en særdeles viktig del av arbeidet både før, under og etter en kampanje.

Salg og prosjektledelse

Med mange baller i lufta på en gang, er det viktig at noen har stålkontroll på oppgaver, fremdrift og dialog med kunde. God ledelse av prosjekt og kundeforhold er en svært viktig del av jobben vi gjør.

jobb-hos-oss-image2
jobb-hos-oss-image
Utbrudd-Teams-møte
Utbrudd-Kontoret

Bli en del av et sterkt fagmiljø

I freshe lokaler med masse plass, jobber vi hver dag for at kundene våre skal ta de riktige stegene på vei mot å bli større og sterkere merkevarer. Her er vi opptatt av å ha det gøy på jobb, og vi har alltid lyst til å lære oss nye ting, for å bli enda bedre. Er du også litt sånn?

Plass til alle

Vi er vi opptatt av å ta inn ulike typer folk, fordi vi tror det får ut det beste av oss som team. Sterk kompetanse må ligge i bunn, men vi er også bevisst på at folk skal passe inn sosialt, og at vi skal trives og ha det gøy sammen. Her er det plass til alle sine meninger, og alle sin humor.

Ut på tur

Med ujevne mellomrom reiser vi bort fra kontoret for å oppleve noe helt annet. Enten det er ei julebordshelg, et besøk hos våre kontaktpersoner i Google, Facebook eller HubSpot, eller et workation-opphold i en annen by, synes vi det er viktig med påfyll fra andre omgivelser og miljøer, og prioriterer dette høyt. 

Fleksibelt og fint

Vi synes vi det er viktig å lage plass til hele mennesket, og å legge til rette for at samspillet mellom hjemmebane og jobb fungerer så godt som mulig. Vi har i utgangspunktet en fordeling med 60% kontortid og 40% hjemmekontor for den som vil det, og legger til rette for individuelle ønsker og behov.

Alltid i utvikling

Vi er en kompetansebedrift, og til syvende og sist lever vi av summen av kompetansen til alle som jobber her. Når vi ansetter nye folk, er det fordi vi tror at de vil gjøre oss til et bedre byrå, enten med en gang eller på sikt. Her blir du en del av et fagmiljø og har dyktige ressurser rundt deg, som ønsker at du skal lykkes, lære og trives.

Høres dette fristende ut?

Vi er alltid gira på å høre fra de flinkeste folka! Er du rå på digital strategi, innhold, performance marketing eller analyse? Send oss gjerne en melding og fortell litt om deg selv. 

Du kan også slå på tråden til daglig leder, Anders Rønningen, på tlf 900 66 940. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt.