Heisann! Her var det noe som gikk galt. Feil brukernavn eller passord, prøv igjen.

WEBANALYSE

Fant ikke søket du lette etter. Trenger du hjelp fra utbrudd?

1

Google Analytics

Det viktigste verktøyet i skrinet vårt. Vår arbeidsmetode består i å se menneskene bak klikkene. Vi bruker Google Analytics for å måle hvordan brukere navigerer gjennom nettstedet, hva som fører til flukt, måling av markedsaktiviteter, opprette avanserte egendefinerte variabler, analysere målgrupper og ikke minst se hva som fører til ønsket effekt til våre kunder. Stort sett alt kan måles! Våre sertifiserte analytikere har lang erfaring med webanalyse fra både e-handel til aviser/magasiner og selvfølgelig tradisjonelle bedriftssider.
Valutaen med høyest kurs i Utbrudd er konverteringer.

2

E-handelsporing

For en nettbutikk så er e-handelssporing verktøyet som viser økonomien i markedsaktiviteter. Ved riktig oppsett og implementering av koder så åpenbarer det seg en verden av data, med eksakte omsetningstall. Vi ser kostnaden for salg (CPO), hvilke søkeord, målgrupper og trafikkilder som konverterer, i tillegg til omsetningsfordeling mellom mobile enheter og PCer. Det er også nyttig å traktvisualisere kasseprosessen for å få svar på hvor og hvorfor salget ikke fullføres. Utbrudd jobber med flere av Norges største nettbutikker i sitt segment.

Se relevante kundecaser
3

A/B-testing og konverteringsoptimalisering

A/B-testing handler om å trene nettsiden og den digitale annonseringen. På en nettside kan en typisk A/B-test bestå i å samtidig kjøre to-tre ulike varianter av en landingsside for å se hvilken som konverterer best. Vi kan selv bestemme hvor mange prosent av trafikken vi vil sende til de ulike variantene, med mål om å alltid lære mer om bruk og adferd. A/B-testing utføres også i søk og bannere, hvor vi tester flere ulike budskap og utforming for å måle ytelse og forskjeller. Når vi vet at vi har en brukers oppmerksomhet i mindre tid enn en gullfisks hukommelse, så må kommunikasjonen optimaliseres.

Se relevante artikler
4

Mouse tracking

For å få innsikt i hvordan nettsider brukes holder det ikke alltid å se på trakter og besøkstider. Derfor benytter vi verktøy som kan ta opptak av økter, slik at vi kan finstudere musebevegelser og klikk for å avdekke svakheter i brukeropplevelsen.

 

Vi har flere gode eksempler på hvordan slike verktøy har bidratt til å øke effekten på kunders nettsteder, kontakt oss for eksempler. 

Se relevante artikler
Se relevante kundecaser