Skap vekst med inbound og HubSpot

 

HubSpot er den perfekte motoren til inbound marketing og salg. Her samles CRM, marketing, salg, service og content i én og samme plattform. 

 

Vi hjelper B2B-bedrifter med vekst ved hjelp av inbound og HubSpot. Vi bistår med strategi, utvikler kreative ideer og velger riktige taktikker og kanaler for å nå dine ideelle kunder.  

Verktøykasse til hele kundereisen

I HubSpot får du og alle team verktøyene dere trenger for å oppnå suksess med datadreven markedsføring og salg.

HubSpot CRM

CRM er selve hjertet i HubSpot. Få komplett oversikt over kundedata og innsikt på alle kontakter og bedrifter dere er i kontakt med. Både salgsteam og markedsteam kan benytte seg av dataen til segmentering og automatisering av kundekommunikasjonen. 

Marketing Hub

Marketing Hub gir brukervennlige vekrtøy for å tiltrekke trafikk og konvertere leads med nyhetsbrev, blogg, landingssider og publisering til sosiale medier. Få alle markedsaktiviteter på ett sted, med gode rapporteringsmuligheter og full innsikt i hva som gir best avkastning.

Les mer

Sales Hub

Sales Hub strukturerer salgsprosessen og gir innsikt i leads og potensielle kunder. Få data på hvilket innhold leads er interessert i, og hvor de er i kundereisen. Med bedre struktur og data blir hverdagen mer effektiv og dere kan bruke mer tid på å få flere fornøyde kunder.

Les mer

Service Hub

Service Hub gjør det enkelt å begeistre kundene med rask service. Få komplett oversikt over alle kunderelasjoner og alle kundehenvendelser på en smart måte, for å enklere sikre god tilfredshet og lojalitet.

Les mer

Content Hub

HubSpot Content Hub er først og fremst en videreutvikling av og erstatning for CMS Hub, med utvidete  funksjoner og bruksområder. Med Content Hub får du et samlet sted for alle dine behov innen innholdsmarkedsføring, drevet av AI for å effektivisere markedsføringen og øke effekten.

Les mer

 

Operations Hub

Operations Hub gjør det enkelt å synkronisere og holde kontroll på kundedata på tvers av plattformer. Dere kan integrere HubSpot med hvilket som helst system med et åpen API og sette opp toveis synkronisering i sanntid, slik at dataen hele tiden er oppdatert og riktig.

Les mer

TILTREKKE ENGASJERE BEGEISTRE

Vekst med inbound

Sentralt i HubSpot står Inbound, en langsiktig salgs- og markedsstrategi optimalisert for å tiltrekke nye kunder, og gjøre dine eksisterende mer lojale. 

Les mer om inbound

Bedre samarbeid på tvers av team

Skillet mellom salgs- og markedsavdelingen hører fortiden til. For å sikre gode kundeopplevelser og langsiktig vekst må avdelingene nå jobbe tettere og omforent om samme strategi. Med HubSpot har alle tilgang til kundedata og kan jobbe mer effektiv for å nå felles mål.

Bedre kontroll på data

Mange bedrifter mangler oversikt over de store mengdene med kundedata de har tilgjengelig.  Datadrevet markedsføring og salg krever full kontroll på datane. Kontroll får du ved å samle alt i et og samme system. 

Vi hjelper deg med å strukturere dataen og samler alt i et og samme system. 

 

Mer tid til kreativitet

HubSpot effektiviserer salgs- og markedsavdelingen. HubSpot erstatter tungvinte og separate verktøy, i tillegg til tidkrevende manuelle oppgaver, slik at dere kan jobbe mer kreativt.

Vi hjelper deg med å frigi tid og ressurser til å bygge merkevarer, med innhold som målgruppen bryr seg om.

HubSpot Platinum Partner

Vi er HubSpot Platinum Solutions Partner

Våre rådgivere og spesialister har mange års kompetanse og er sertifisert i HubSpot og inbound-metodikken.

Les mer

Hva koster HubSpot?

HubSpot består av flere moduler, hvor hver modul har flere lisensnivåer. Hvor mye plattformen koster kommer an på hvor mange verktøy du vil ha tilgang til og hvor mange brukere som skal ha tilgang til verktøyene. Det er derfor ingen "one-size-fits-all", men her er en liten pekepinn på pris: 
 
Hubspot CRM: Gratis.
Marketing hub: Fra 500 kr til 35 000 kr i måneden.
Sales hub: Fra 500 kr til 15 000 kr i måneden.
Service hub: Fra 500 kr til 13 000 kr i måneden.
Content hub: Fra 300 kr til 15 000 kr i måneden.
 
Hvis man kjøper flere moduler, gir HubSpot rabatterte pakkepriser. De fleste kundene våre bruker Marketing Hub Professional og Sales Hub Professional og betaler ca 15.000 kr per måned. Denne pakken vil gi dere tilgang på de mest nødvendige verktøyene for å kunne utnytte HubSpot på en god måte. 

 

 

New call-to-action

6-GODE-TIPS-CRM

Alle bedrifter med mål om vekst bør ha et system for håndtering og administrasjon av kundedata (CRM). Les våre seks gode råd på din vei ved valg av nytt system.

Les mer
b2b-vekst

For å lykkes i b2b-markedet er det ikke nok å fokusere på pris, kvalitet og tilgjengelighet. Skal du være den foretrukne aktøren som kundene tenker på først, må du også gjøre tilpasninger for å bli en tydelig merkevare. 

Les mer

Ønsker du bistand til HubSpot?

Vi vet hva som skal til for at HubSpot skal bli din bedrifts plattform for vekst. 

Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg!