Vi hjelper deg å skape vekst i nettbutikken

 

Å skape vekst i en netthandel er ikke alltid like enkelt, og det er mye å tenke på. Kanalvalg, kampanjeplanlegging og analyse av det som skjer i nettbutikken er bare noe av det du må ha kontroll på.

 

Dette har vi mye erfaring med, og jobber daglig med flere av de store nettbutikkene i Norge. Med gode strategier og riktig utførelse hjelper vi nettbutikker som ønsker å vokse.

 

Strategi, planlegging og gjennomføring

 

Nedenfor ser du noe av de områdene vi jobber med for å skape vekst for nettbutikker. Vi liker å jobber langsiktig, og i arbeidsprosessene våre ligger også kontinuerlig optimalisering og rapportering slig at du som kunde alltid kan føle deg trygg på at du har full oversikt og at vi sammen jobber mot bedre resultat.

Sporing og analyse

Vi starter alltid med en digital grunnmur. Et fundament av analyseverktøy og sporing for å sørge for at vi har kontroll over viktige KPIer. Vi jobber med alt fra Google Analytics og Tag Manager for å spore det som skjer på nettsiden, til Ahrefs for SEO og Google DataStudio for å se det store bildet.

SEO for Netthandel

Synlighet i søkemotor, både betalt og organisk
er ofte bærebjelken for trafikk inn til en nettbutikk.
Vi jobber med både on-page og teknisk SEO
for å sørge for god synlighet i søkemotor. Med erfaring fra det å bygge nettbutikk fra scratch til å gå inn i eksisterende nettbutikker for å forbedre synlighet, tar vi på oss alle SEO-prosjekt for nettbutikker.

Google Ads kampanjer

I Google Ads er vi drevne i alle kampanjetyper. Både i søkemotor, displaynettverk og på YouTube. Med lang erfaring i både kampanjeplanlegging og
kampanjeoppsett har vi kunnskapen og erfaringen
som trengs for å ta gode strategiske og taktiske
valg. Med inhouse ressurser på strategi, oppsett, tekst, grafisk design og video, er vi en totalleverandør fra kampanjen er på tegnebrettet til alt er produsert og satt opp.

Sosiale medier

En tydelig tilstedeværelse i sosiale medier er viktig gjennom hele kundereisen. Fra å gjøre deg kjent i
målgruppen, å følge opp med relevante budskap
og å gjøre salg er noe vi behersker godt. Vi
Hjelper din nettbutikk med planlegging, produsering og publisering av både organisk og betalt innhold i sosiale medier.

E-post strategi

E-post er fremdeles en effektiv kanal for markedsføring. Det baseres på førstepartsdata, og er en fin måte å ha en direkte interaksjon med
målgruppen. Vi liker å planlegge epostløp og
oppfølging av målgruppa. Vi ser hvilke gode
resultater det gir og tror epost vil være en viktig
kanal, også i årene som kommer.

Innhold og kampanjer

Godt innhold og gode kampanjeplaner er viktig for at en nettbutikk skal vokse over tid. Etter å ha kjørt utallige kampanjer for nettbutikker vet vi hvordan god planlegging, og arbeid over tid skaper gode resultater.

GDPR og personsvern

Vi tar personvern på alvor, og det er noe vi jobber grundig med for våre nettbutikker. Gode retningslinjer for personvern er ikke bare viktig for å være på riktig side av lovverket, men vi tror at det handler om respekt for de som besøker nettbutikken og at godt personvern = tillit.

Datadrevet markedsføring

Markedsføring skal være relevant. Markedsføringen bør treffe riktig målgruppe med riktig budskap til riktig tid. Vi hjelper deg å utnytte dataen du har til å skreddersy både budskap,
segmentering og distribusjon slik at din nettbutikk kan levere god, datadrevet markedsføring.

Thumbnail - VIDEO - TLDR - KASPER kopi (1)

Slik skaper du klikkbarhet og stoppeffekt

Det er flere faktorer som spiller inn når vi snakker om klikkbarhet og stoppeffekt. Hvilke faktorer er lettest å gjøre noe med? Vi har noen enkle tips.

Forbered nettbutikken din på sommer - 5 enkle steg du kan gjøre nå!

I denne artikkelen får du gode råd for å holde omsetningen oppe i rolige sommermåneder.

nettbutikken klar for sommer

Caser

Header eplehuset case-3

Tidenes beste fredag for Eplehuset

Å få rekkevidde og oppmerksomhet på Black Friday er blitt en stor og kostbar utfordring. Denne casen var en av finalistene i Performance Awards i 2020.

Les mer

Nettbutikker vi jobber med