Heisann! Her var det noe som gikk galt. Feil brukernavn eller passord, prøv igjen.

INNHOLD OG STRATEGI

Fant ikke søket du lette etter. Trenger du hjelp fra utbrudd?

1

Digital Strategi

Den digitale kommunikasjonsverden kan være både utfordrende og uoversiktelig til tider. I Utbrudd har vi lang erfaring med digitale strategier både for store og små selskaper, med stor respekt for budsjetter og måloppnåelser. Det handler ikke om å kun være til stede i digitale medier, men hvordan man skal være til stede. Sammen med kunde definerer vi mål, budsjett og virkemidler - og optimaliserer, dokumenterer og evaluerer. Vår arbeidsmetode består av mye kompetanseoverføring, nettopp fordi vi aldri blir bedre uten innsikt, innspill og økt forståelse fra oppdragsgiver.

Se relevante kundecaser
2

Innholdsmarkedsføring

Kampen om synlighet på nett er stor. Innholdsmarkedsføring kan bidra til å øke synligheten ovenfor målgruppen i søkemotorer og sosiale medier. Enten din bedrift trenger hjelp med strategi, plan eller skrivehjelp til innholdsmarkedsføringen kan vi bistå.

 

Uavhengig av mål og kanaler din bedrift benytter, har vi erfaring med å tilpasse strategier ut fra ressurser, behov og mål.

Se relevante kundecaser
3

Strategi i sosiale medier

Sosiale medier er en fin markedskanal for å skape oppmerksomhet, øke kjennskap og styrke en merkevare. Her har man en gyllen mulighet til å komme i dialog med kunder, påvirke og øke bevisstheten omkring varer og tjenester. Samtidig er sosiale medier en kanal som er på brukernes premisser. Det krever en gjennomtenkt strategi og plan både for hva slags type kommunikasjon man ønsker og hvilke ressurser en bedrift må ha på plass.

Vi har erfaring med å lage nye strategier og videreutvikle eksisterende strategier. Trenger du starthjelp eller ønsker å bedre tilstedeværelsen i sosiale medier, ta kontakt, så hjelper vi deg.

Se relevante kundecaser
4

Strategi nettsider

Nettsider blir bedre ved bruk av våre analyser og kompetanse i å kommunisere digitalt. Derfor har vi bevisst holdt oss unna design og CMS-programmering, da det finnes spesialister også innen disse fagfeltene. Sammen med oppdragsgiver definerer vi budsjett og målsettinger, og sørger for personlig og solid gjennomføring. Vår rolle kan også bestå i webanalyse, hvor vi gjør et forprosjekt på struktur, nettstedflyt og innholdsanalyse, med påfølgende resultatanalyse etter lansering. Nettsiden er din desidert viktigste flate, så sørg for å kontinuerlig tren den.

Se relevante kundecaser
5

Mobil Strategi

I dag har 33 % av alle nordmenn handlet på nett via en mobil enhet. Vi vet også at 88 % av de som søker etter et lokalt firma via en mobil enhet ringer eller besøker bedriften i løpet av 24 timer. Å forstå at bruksmønster er forskjellig fra ulik type enhet, og kartlegge dette, gir ofte store overraskelser. Vi i Utbrudd har levert flere bunnsolide løsninger og strategier både for mobiltilpasning og markedsføring rettet mot mobile enheter.

Se relevante kundecaser
6

Foredrag og kurs

Vi i Utbrudd er opptatt av å vite det siste først. Vi liker også å dele det vi kan med både skoler og næringsliv. Foredraget eller kurset kan skreddersys til den enkelte bedrift, hvor vi gjerne gjør en case study. Vi har ulik kompetanse, så ta kontakt for å finne riktig person for jobben!

Se relevante artikler
Se relevante kundecaser