Heisann! Her var det noe som gikk galt. Feil brukernavn eller passord, prøv igjen.

DIGITAL SYNLIGHET

Fant ikke søket du lette etter. Trenger du hjelp fra utbrudd?

1

Betalt søk - Google AdWords - Bing Ads

Vi i Utbrudd mener at et søk, det er et spørsmål. Så blir det vår og kundens jobb å gi den som leter et relevant svar. Med denne grunnfilosofien i bakhodet så kan vi skilte med å ha laget noen vanvittig effektive betalt søk-kampanjer. Vi vet at hvert femte søk i Google aldri er gjort tidligere, så det krever at vi er på tå-hev til en hver tid. Å opprette en Google AdWords søk-kampanje er noe selv mor kunne fått til. Utfordringen er å skape flest mulig relevante klikk til lavest mulig pris, og samtidig sørge for å ikke få treff på uønskede søk med hjelp av negative søkeord. Vi tester alltid ulike annonsetekster for å se hva publikum liker best (A/B-testing). Jo høyere relevans (quality score) vi oppnår, jo bedre plassering gis det, samtidig som klikkprisen blir lavere. Vinn-vinn.

Utbrudd er sertifisert Google Partner, les mer om det her.

2

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Søkemotoroptimalisering (SEO) handler kort og godt om å utføre tiltak for å øke den organiske plasseringen i Google og andre søkemotorer, på relevante søkeord og fraser. Vi jobber med alle aspekter ved SEO, det være seg teknisk SEO, konkurrentanalyser, innholdsoptimalisering, lenkebygging og påvirking via sosiale medier. Snakk med oss om du ønsker høyere rangering i søkemotorer, vi gir konkrete tilbakemeldinger.

3

YouTube- og videoannonsering

Med YouTube-annonsering kan man plassere bannere eller engasjerende reklamesnutter på videovisningssiden eller før avspillingen av en video (pre-rolls). Lengden på reklamen bestemmer man selv, men vi ser at lengder på rundt 30 sekunder fungerer godt. Annonsøren betaler kun når en bruker enten ser 30 sekunder av reklamen eller til slutten av den, og vi gir alltid bruker valget om å hoppe over annonsen etter fem sekunder.

 

Alt kan målrettes etter alder, kjønn, geografi, interesser, remarketinglister eller emner. Selvfølgelig!

 

Utbrudd Performance Marketing er sertifisert Google Partner, og var det første selskapet i landet med sertifisering innen YouTube- og videoannonsering.

Se relevante kundecaser
4

Display og Programmatic

Google har opparbeidet et innholdsnettverk uten sidestykke, både via Google Display Network og DoubleClick. Her kan du nå ut med påvirkende markedsføring i form av bannere og annonsetekster til hele verden, eller kun ditt nærområde. Det kan segmenteres på kjønn og alder, men også på interesser og bruksmønster, geografi og innhold. Vi pleier å si at med denne teknikken så annonserer vi til vår målgruppe, nesten uavhengig av nettsted. Som på Google AdWords søk, så kan vi også med Display-annonsering bestemme at vi kun vil betale per klikk.  

Snakk med oss om du vil treffe spesifikke målgrupper, i både stor og liten skala.

5

Paid Social

Det er få annonsenettverk som gir så god mulighet for detaljert målretting som det Facebook, Instagram og Snapchat gir. Nettverkene gir oss mulighet til å målrette etter kjønn, nøyaktig alder, geografi, sivil status, hvilke sider du følger, hvor du jobber, interesser, retargeting og mye mer. Betalingsmodellen er basert på bud, noe som gir muligheter for høy ROI.

 

I Utbrudd har vi lang erfaring med avanserte Paid Social-kampanjer, vi kan sette opp struktur og skru kampanjen for å kontinuerlig øke effekten.

6

Google Shopping

Google Shopping er en hybrid mellom bildesøket og betalt plassering i Google. Ved søk etter en spesifikk vare så kan man synliggjøre seg med bilde, pris, lagerbeholdning og beskrivende informasjon øverst til høyre i søkeresultatet (merket Google Shopping). Som på Google AdWords så er det betal-per-klikk modell. For å komme i gang trenger man en Merchant-konto med en feed/script fra nettbutikken, som man kobler sammen med Google AdWords. Kombiner Google Shopping med AdWords og SEO, og du vil dominere i søkeresultatslisten.

Utbrudd er sertifisert i Google Shopping og vi har skrevet en utfyllende artikkel du kan lese her.

Se relevante kundecaser
7

Remarketing

Remarketing er Googles navn på teknikken retargeting. Dette er en teknikk vi bruker for å vise ønsket budskap til en målgruppe som allerede har besøkt nettstedet ditt. Dette bruker vi ofte for å sikre et salg, eller minne på bruker om et produkt, om beslutningsprosessen er noe lang. Remarketing gir ofte en svært god CTR (klikkrate) og konverteringsrate.