Heisann! Her var det noe som gikk galt. Feil brukernavn eller passord, prøv igjen.

#BRAINTERNETT - 6. DES.

Et gratis seminar om digital markedsføring i Trondheim. 

Påmeldingen er i gang! 

 

Vi inviterer til nytt #brainternett-seminar, der du som jobber med eller har ansvar for markedsføring får faglig påfyll, nyttige tips og ferske nyheter om temaer som er viktige akkurat nå.

Denne gangen skal det handle om innholdsmarkedsføring, SEO, bruk av influencers, AI, SoMe-nytt og mye mer. Vi i Utbrudd skal dele alt vi kan med dere, i tillegg får vi storfint besøk fra våre venner i Släger og Brassybra.

 

Praktisk:

Dato: 6. desember

Tid: 0800-1200

Sted: Nova kino, Trondheim

Vi serverer frokost og kaffe!

Ja, det er fortsatt gratis.

 

 

Program, i tilfeldig rekkefølge:

 

Content-sjokk: Hvordan bryter du støymuren? – Eirik Øiestad, Släger

Veksten i innholdsmarkedsføring er ikke bærekraftig. Det krever mer fokus på kreativ produktivitet for å skape ideer som bryter gjennom støymuren. Oppskriften er ideer som evner å kombinere fortjente og betalte flater.

 

Case studies – Roger Høyem

 

5 ting du kanskje tenker feil om – Didrich Haugskott Westgård

Trender i markedsføring, AI, nye vs eksisterende kunder, video for SoMe og adferdspsykologi. Dette er fem store områder der misoppfatningene er mange, noe Didrich virkelig vil ta for seg i sitt innlegg.

 

Fortjent synlighet i Google; hvorfor du må jobbe med både teknisk SEO og tekst – Bård Svendsen og Simon Hagen

Bård og Simon er henholdsvis tekstforfatter og spesialist i søkemotorer. De vil dele sine hemmeligheter og hvorfor det ene fagfeltet ikke kan utelukke det andre.

 

Det amerikanske markedet: En influencer-strategi – Katherina Børve og Jan Roger Svenning, Brassybra + Ragnhild Dyrnes Rokstad

Brassybra har etter relativt kort tid i markedet allerede fått store amerikanske kjendiser til å trykke produktet til sitt bryst (pun intended). De vil dele sine erfaringer med bruk av ambassadører og influencers i USA, og hvilke strategier de har for fremtiden.

 

Siste nytt fra SoMe og Google – Alfred Bois Lundqvist

 

Arrangementet er fullbooket, men det er fortsatt mulighet å få billett. Sett deg på ventelisten, så gir vi beskjed om/når det åpner seg en mulighet :)

Venteliste