Heisann! Her var det noe som gikk galt. Feil brukernavn eller passord, prøv igjen.

Utbrudd vant reise til Googleplex i Mountain View, California

Google arrangerte tidligere i år en konkurranse blant Googlepartnere over hele verden.


Postet av:

Dato: 14.09.2015

Kategori: Utbrudd


Her gjaldt det å skape størst AdWords-vekst på nye kunder. Utbrudd tok førsteplassen i Norge, og premien var intet mindre enn en tur til Googleplex i Mountain View i California, sammen med 500 spesialister fra noen av de beste byråene i verden. Her skulle vi få oppleve tre dager med foredrag og mingling på Googles All Star-arrangement.

 

Anders og Alfred ble Utbrudds representanter på Google All Stars, og de dro rutinert nok et par dager tidligere for å få opplevd San Francisco, samt tilpasset seg tidssonen.

 

Sykkeltur over Golden Gate Bridge er obligatorisk.

 

Etter et par dager som turister dro vi til Silicon Valley og Mountain View, spente på hvilket program Google hadde for oss. 

 

Nettopp registrert og klar til dyst

 

 

I salen, klar for faglig påfyll

 

På programmet fikk vi fersk innsikt fra noen av de beste i Google og andre digitale markedsførere. Vi fikk høre om Moments Marketing av Matt Lawson, hvordan matematikk blir viktig i søk fremover av Rich Jones, annonsering av mobilapper, mytene omkring programmatic buying, hvordan skape gode digitale brukeropplevelser og mye mye mer.

 

Et av høydepunktene var spørsmål og svar-runden med et panel av PCC-eksperter, som bestod av Ginny Marvin fra Searchengineland.com, Maria Corcoran fra Adobe, Brad Geddes, Elizabeth Marsten fra CommerceHub og Frederick Vallaeys fra Optmyzr. Vi fikk også med oss hvert vårt par med Google Cardboard, noe som skapte stor entusiasme for nerden i oss.

 

Tilfeldig nok endret Google logoen mens vi var der, så vi var så heldige at vi fikk sett og tatt bilde av Googleplex med ny og gammel logo.

 

Googles anlegg, eller campus som de selv kaller det, er et imponerende skue. Det består av mange store bygninger hvor de ulike spesialistene innenfor de ulike verktøyene og tjenestene jobber. Her finnes det masse restauranter hvor de ansatte spiser gratis, volleyballbaner, treningssentre, motstrømsbassenger og mye mer. 

 

Kort oppsummert har vi hatt en fantastisk tur. Vi har fått bekreftelser på vår arbeidsmetode og kompetanse, samtidig som vi har tilegnet oss mye ny kunnskap. I tillegg har vi etablert relasjoner med noen av de dyktigste spesialistene i andre byråer og land. Det kan ikke måles i penger.

 

Anders og Alfred sammen med Pineberry, Resolution Media og Resultify.

 

Vi vil naturligvis dele mye av den nye kompetansen vår med dere fremover. Følg med på bloggen :)

Vi ble også intervjuet mens vi var på reise. Du kan lese intervjuet her.